Prijava

 
 
 

Novice

 
Razvrsti po:
 
  • Brezplačen dostop do revije IRT3000

    03.04.2020

    Revija IRT3000 do nadaljnjega omogoča brezplačen dostop do spletne revije IRT3000. Za dostop se je potrebno najprej registrirati na naslovu www.emagazine.irt3000.com in nato prijaviti.
    Preberi več
     
  • UKREPI ZARADI COVID-19

    12.03.2020

    Glede na trenutno situacijo v zvezi z novim koronavirusom COVID-19 vam sporočamo, da Univerza v Novem mestu tudi v naslednjem tednu, od 16. marca do preklica, prekinja izvajanje vseh oblik pedagoškega dela neposredno na fakultetah in jih nadomešča z različnimi oblikami e-študija. Omejijo se tudi vse ostale oblike osebne komunikacije vključno z govorilnimi urami in se nadomestijo z e-komunikacijo (telefon, e-pošta, video sestanki …). O ukrepih v prihodnje boste obveščeni na tej spletni strani. Študentom in zaposlenim svetujemo, da redno spremljajo spletne strani Univerze v Novem mestu in njenih članic in Nacionalnega instituta za javno zdravje ter da ravnajo samozaščitno in odgovorno. Rektorat Univerze v Novem mestu
    Preberi več
     
  • OBVESTILO ZA ZAPOSLENE IN ŠTUDENTE GLEDE KORONAVIRUSA

    28.02.2020

    Vsa pedagoška, raziskovalna in strokovna dejavnost se na Univerzi v Novem mestu še naprej izvaja v polnem obsegu, kakor tudi potovanja iz in v tujino, ter siceršnje sodelovanje z našimi partnerji. Tudi vsem zaposlenim, ki so v tujini, zaenkrat svetujemo, da nadaljujejo s svojimi načrtovanimi in predvidenimi pedagoškimi aktivnostmi. Vsi, ki ste se v zadnjih 10 dnevih zadrževali v italijanskih krajih: Casalpusterlengo, Codogno, Castiglione d'Adda, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo, San Fiorano in okolici kraja Vo' Euganeo v provinci Padova ali ste bili v tem času v drugih krajih v Evropi ali izven Evrope, kjer je znano, da obstaja epidemija koronavirusa, ostanite naslednjih 14 dni doma ne glede na svoje počutje.
    Preberi več
     
  • KORONAVIRUS!!!

    26.02.2020

    Vsi zaposleni in sodelavci, ki ste se v zadnjih 10 dnevih zadrževali v Italiji ali ste bili v tem času v drugih krajih zunaj Evrope, kjer je znano, da obstaja epidemija koronavirusa, ostanite naslednjih 14 dni doma ne glede na svoje počutje. O tem pisno po e-pošti obvestite svojega delodajalca, ki bo vašo odsotnost ustrezno evidentiral, in svojega osebnega zdravnika. Študenti naj o tem pisno po e-pošti obvestijo referat za študentske zadeve. Če se v tem času pojavijo znaki, ki kažejo na okužbo s koronavirusom (povišana telesna temperatura, kašelj, občutek pomanjkanja zraka, težko dihanje), o tem po telefonu ali elektronski pošti obvestite svojega izbranega zdravnika. Ne hodite v ambulanto nenapovedano, da ne boste okužili še drugih. Zdravstvena služba je o ukrepih ob sumu na okužbo s koronavirusom obveščena in nanjo dobro pripravljena. Če v 14 dneh ne boste zboleli (kar je zelo verjetno), se lahko vrnete v službo oz. k organiziranim študijskim aktivnostim. Svetujemo tudi, da obvestite študente, profesorje ali poslovne partnerje iz bolj ogroženih držav, da svoj obisk do nadaljnjega odložijo.
    Preberi več
     
 
Prvi1112131415ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.