Prijava

 
 
 

Vabljeni na Sejem IFAM - INTRONIKA - ROBOTICS v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču - od 13. do 15. 2. 2024

07.02.2024

IFAM - INTRONIKA - ROBOTICS so znani specializirani strokovni sejmi, ki vsako leto v februarju zberejo najboljše strokovnjake iz regije.

Vsebina strokovnih sejmov je razdeljena glede na posamezna področja, tako IFAM pokriva področja avtomatizacije, mehatronike, senzorike, montaže & sprege, sisteme za pozicioniranje, tehnologije pogonov, sisteme nadzora, industrijske komunikacije, merilne in testne tehnologije, računalniškega vida, vgrajenih sistemov, laserske tehnologije, pametne sisteme in tovarne, napajalnih sistemov in opreme, proizvodno informatiko, 3D tisk ter druge vsebinske segmente. Nadalje se na B2B sejmu INTRONIKA predstavljajo razstavljavci iz vsebin profesionalne in industrijske elektronike, komponent, močnostne elektronike, komunikacij, opreme in orodja, drugo. ROBOTICS strokovni sejem je namenjen industrijskim robotom, kobotom in servisni robotiki, orodjem in opremi ter računalniškim rešitvam – aplikacijam potrebnih za njihovo funkcioniranje.

V treh sejemskih dvoranah na bruto 7.000 m2 razstavnih površin in zunanjemu razstavnemu prostoru se bo v okviru strokovnih sejmov IFAM - INTRONIKA - ROBOTICS 2024 predstavljalo v treh sejemskih dvoranah; A (kupola), A2 (kocka), B (marmorna dvorana), zunanji razstavni prostor pred dvorano A.
Glavni vhod/izhod na sejme je za vse udeležence je organiziran skozi dvorano B2 (Dunajska 18, poleg Slovenijalesa).

Na strokovnih sejmih IFAM - INTRONIKA – ROBOTICS se bo predstavljalo skupaj preko 70 (sedemdeset direktnih razstavljavcev), ki prihajajo iz ( (osmih) držav; Avstrije, Bolgarije, Hrvaške, Nemčije, Italije, Poljske, Srbije in Slovenije.

Strokovni sejmi IFAM - INTRONIKA – ROBOTICS tudi v letošnjem letu vabijo na strokovna predavanja & prezetnacije v okviru Business foruma, ki se letos nahaja v dvorani B. V okviru Business foruma se bo predstavilo preko 24 priznanih strokovnih predavateljev iz Slovenije in tujine. Program predavanj je dostopen preko povezave TUKAJ!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.