Prijava

 
 
 

Objava v IOP Conference Series: Materials Science and Engineering

09.01.2024

Od 20. 9. 2023 do 22. 9. 2023 je v Sarajevu potekala 14. mednarodna znanstvena konferenca RIM 2023, ki jo je organizirala Tehniška fakulteta Bihać, Univerze v Bihaću. Na konferenci so z objavo treh prispevkov sodelovali tudi zaposleni in študenta Univerze v Novem mestu Fakultete za strojništvo.
Članek z naslovom The Use of Modern 3D Technologies for the Development of a Prototype Mountain Bike Brake Lever Within the Concept of Personalized Production, katerega prvi avtor je študent UNM FS Sebastijan Žibert, je bil objavljen v reviji IOP Conference Series: Materials Science and Engineering kot izvirni znanstveni članek 1.01. v skupini 1B. Avtorji prispevka so: Sebastijan Žibert, doc. dr. Elvis Hozdić in Maša Mamić, asist.


Vse študente tudi v bodoče vabimo in spodbujamo k še večjemu vključevanju v raziskovalno delo

Univerze v Novem mestu Fakultete za strojništvo.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.