Prijava

 
 
 

Udeležba UNM FS na 14. Mednarodni znanstveni konferenci RIM 2023

Udeležba UNM FS na 14. Mednarodni znanstveni konferenci RIM 2023

25.09.2023

Od 20. 9. 2023 do 22. 9. 2023 je v Sarajevu potekala 14. mednarodna znanstvena konferenca RIM 2023, ki jo je organizirala Tehniška fakulteta Bihać, Univerze v Bihaću. Konference se je udeležil doc. dr. Elvis Hozdić.

Na konferenci so z objavo treh prispevkov sodelovali tudi zaposleni in študenta Univerze v Novem mestu Fakultete za strojništvo, in sicer z naslovom:

  • The Use of Modern 3D Technologies for the Development of a Prototype Mountain Bike Brake Lever Within the Concept of Personalized Production. Avtorji prispevka so: Sebastijan Žibert, doc. dr. Elvis Hozdić in Maša Mamić, asist.
  • Design of Hydraulic Machines With the Use of the Numerical Methods. Avtorja prispevka sta: Matej Štefanič, pred. in prof. dr. Andrej Lipej.
  • Sealing of hydraulic blocks holes with threaded pins. Avtorji prispevka: Rok Selan, izr. prof. dr. Franc Majdič (Univerza v Ljubljani, Fakulteta za strojništvo), doc. dr. Elvis Hozdić. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.