Prijava

 
 
 

Vabilo na poletno šolo Fluidtronika za Industrijo 4.0

Vabilo na poletno šolo Fluidtronika za Industrijo 4.0

12.06.2023

Vabimo vas na poletno šolo na temo Fluidtronika za Industrijo 4.0, ki bo potekala med 23. in 25. avgustom na Srednji tehnični šoli Šolskega centra v Kranju.
Poletna šola je namenjena dijakom in dijakinjam starim med 14 in 18 let, ki jih zanima področje industrijskih krmilnih sistemov zasnovanih na konceptu Fluidtronike v kontekstu. Med tridnevnim programom boste imeli priložnost pridobiti znanja in spretnosti na tem področju ter se poglobiti v različne vidike inovativnih krmilnih in informacijsko-komunikacijskih tehnologij.
Naša ekipa mentorjev s Fakultete za strojništvo Univerze v Novem mestu vam bo omogočila praktično delo, laboratorijske vaje in interaktivne delavnice, kjer boste spoznavali osnove fluidtronskih krmilnih sistemov, njihovo vlogo v Industriji 4.0 ter njihovo uporabo v sodobni industriji. Prav tako boste raziskovali možnosti avtomatizacije, povezovanja z omrežji in digitalnih tehnologij v kontekstu krmilnih sistemov.
Pridružite se nam na tej navdihujoči in poučni poletni šoli ter razširite svoje znanje na področju fluidtronskih krmilnih sistemov za Industrijo 4.0. Ne zamudite priložnosti za strokovno izobraževanje, interakcijo s sovrstniki ter pridobivanje dragocenih izkušenj.
Rok prijave: 17. 08. 2023. Za več informacij o prijavi, programu in ostalih podrobnostih obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte po elektronski pošti sola.fluidtronika@fs-unm.si.
Veselimo se vaše udeležbe na poletni šoli Fluidtronika za Industrijo 4.0 na Srednji tehnični šoli Šolskega centra v Kranju.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.