Prijava

 
 
 

Strokovna ekskurzija TPV Suhor in Kolpa d. d.

Strokovna ekskurzija TPV Suhor in  Kolpa d. d.

31.03.2023

Študenti Univerze v Novem mestu Fakultete za strojništvo so v sredo, 29. 3. 2023 obiskali tovarno podjetja TPV d. o. o. - Poslovna enota Suhor, kjer so si ogledali sodobne tehnološke postopke preoblikovanja in spajanja materiala (različni postopki varjenja) ter načine skladiščenja materiala, polizdelkov in izdelkov. Na obisku je študente sprejel vodja lokacije Suhor in vodja tehničnih služb Proizvodnja in tehnologija gospod Anton Draginc, ki je na sistematičen in didaktičen način naredil predstavitev vseh proizvodnih procesov, ki potekajo v tovarni podjetja TPV d. o. o. na lokaciji Suhor.
V drugem delu strokovne ekskurzije so študenti obiskali tovarno podjetja Kolpa d. d. Metlika, v katerem predelujejo polimerne materiale in izdelujejo sanitarno opremo za kopalnice. Spremljevalci iz podjetja Kolpa d. d. Metlika so predstavili celoten proizvodni proces, ki se izvaja v tovarni, od vhodnega skladišča prek vakuumskega preoblikovanja termoplastov in ojačitve s pomočjo nanašanja ojačitvenih vlaken do končne kontrole in pakiranja končnih izdelkov.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.