Prijava

 
 
 

Študentska krvodajalska akcija »Častim pol litra« - 10., 11. in 13.10.2022

07.10.2022

Območno združenje Rdečega križa Novo mesto in Društvo novomeških študentov vabita na jesensko študentsko krvodajalsko akcijo v ponedeljek (10. oktobra 2022), torek (11. oktobra 2022) in četrtek (13. oktobra 2022), od 7.00 do 11.00, v Splošni bolnišnici Novo mesto, na Oddelku za transfuzijsko dejavnost.

Akcije potekajo v prilagojeni obliki, zato pokličite na Center za transfuzijsko dejavnost Novo mesto na tel. št. 01 54 38 340 in se dogovorite za termin odvzema.
Verjamemo, da ste nekateri že prejeli SMS vabilo in ste se odzvali, saj kri potrebujemo vsak dan. Hvala.

Vabimo tudi tiste, ki bi se radi pridružili našim zvestim krvodajalcem, vsakega novega člana te velike srčne družine bomo veseli.
Pred odvzemom krvi boste zdravniško pregledani. Prosimo vas, da niste tešči, vendar ne zajtrkujte nič mastnega, tudi ne mleka ali mlečne kave. Zajtrkujete lahko čaj, črno kavo, kruh, marmelado, sadje in podobno. Po odvzemu krvi vas bomo postregli s prigrizkom.

Vabljeni ste vsi, ki lahko darujete kri in se počutite zdravi, ste stari 18 let in več in v zadnjem času (ženske 4 mesece, moški 3 mesece) niste darovali krvi.

Novice Zavoda za transfuzijsko medicino lahko spremljate na spletni strani www.ztm.si.

Za sprejem je potreben osebni dokument s fotografijo.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.