Prijava

 
 
 

Novartis Slovenija - razpis kadrovskih štipendij

06.06.2022

v Novartisu v Sloveniji motiviranim dijakom ter študentom ponujajo priložnost, da se skupaj z njimi poklicno in osebnostno razvijajo ter uresničijo svoje poklicne ambicije. V ta namen razpisujejo kadrovske štipendije v študijskem letu 2022/2023.

V enoti Razvoj bioloških zdravil Mengeš razpisujejo:
• Tri (3) štipendije za študente smeri Mehatronika, namenjene tistim, ki bodo v šolskem letu 2022/2023 vpisani v program.

Kratek dopis podjeta o razpisu kadrovske štipendije:

Naši izdelki izboljšujejo življenja 750 milijonov bolnikov po svetu, a naše ambicije so še večje. Vemo, da lahko rešitve na aktualne izzive farmacevtske industrije najdemo v sodelovanju vedoželjnih in pogumnih posameznikov in verjamemo, da je tudi med vašimi študenti nekaj takih. Pridobitev kadrovske štipendije v Novartisu v Sloveniji je edinstvena priložnost za mlade talente, da že tekom izobraževanja spoznajo delo v mednarodnem farmacevtskem okolju, kjer lahko kasneje tudi začnejo svojo karierno pot.

Novartis v Sloveniji sodi v sam vrh zaposlovalcev, kar izhaja iz kulture podjetja in nenehnih prizadevanj za izboljšavo delovnega okolja. Zavedamo se, da so motivirani sodelavci predpogoj za razvoj, napredek in uspeh podjetja, zato je razvijanje opolnomočene, vedoželjne in navdihujoče kulture, ki temelji na raznolikosti in vključenosti posameznika, naša prioriteta. Prizadevamo si omogočiti okolje, v katerem lahko zaposleni v celoti sprostijo svoje talente in ustvarjalnost, kar je prepoznano tudi izven podjetja. Pred kratkim smo kot prvo in edino farmacevtsko podjetje v Sloveniji pridobili mednarodni certifikat »Top Employer 2022«, portal MojeDelo.com pa nam je v okviru svoje raziskave že drugo leto zapored podelil naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji.

Fakulteta ima v življenju mladih pomembno vlogo ne le v obdobju študija, ampak tudi v nadaljnjem življenju, saj znotraj nje mladi sprejmejo nekatere pomembnejše odločitve. Upamo, da smo vam s kratkim dopisom uspeli predstaviti, zakaj je prijava za kadrovsko štipendijo Novartisa v Sloveniji pravilna odločitev za nadobudne mlade ume. V kolikor prepoznate dodano vrednost, ki jo lahko kot vodilni zaposlovalec v prihodnosti nudimo vašim študentom, vas prosimo, da vaše študente obvestite o možnosti sodelovanja z nami in jih spodbudite k prijavi za kadrovsko štipendijo. V ta namen smo na vašo fakulteto poslali letake, katere prosimo, da jih podelite s študenti.

Prijave so odprte do 20. junija 2022, več informacij pa je na voljo tudi na njihovi spletni strani.

Razpis v priponki. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.