Prijava

 
 
 

VIRTUALNI DAN ODPRTIH VRAT UNIVERZE V NOVEM MESTU

07.03.2022

Vabimo vas na
VIRTUALNI DAN ODPRTIH VRAT
UNIVERZE V NOVEM MESTU,
ki bo v četrtek, 10. marca 2022, od 13.00 do 15.00.

Vljudno vabljeni vsi, tisti ki razmišljate o študiju, predvsem pa dijaki 3. in 4. letnikov, da se nam pridružite ter spoznate fakultete članice UNM in študijske smeri, akademsko skupnost, študente ter prepoznate prednosti študija pri nas.
V sproščenem vzdušju vas bodo pozdravile dekanice in dekan fakultet in vam predstavili značilnosti študija in študijskih programov. Naši visokošolski učitelji bodo z vami v kratkih delavnicah delili aktualne vsebine.
Z vami pa bodo tudi predstavniki študentov, ki vam bodo na voljo za druženje in neformalni pogovor o izbranem študiju, vam zaupali vse aktualne govorice in novice ter odgovorili na vsa druga vprašanja, ki se vam vrtijo po glavi in vam s tem pomagali pri izbiri vaše nadaljnje izobraževalne poti.

Dogodek po potekal preko spleta v MsTeams okolju. Predstavitev izbrane fakultete lahko torej spremljate od koder koli s klikom na povezavo!

Klikni na PROGRAM S POVEZAVAMI do predstavitev.

 

Veselimo se druženja z vami!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.