Prijava

 
 
 

GEN-I Trading Challenge - rok za prijavo 7. 3. 2022

27.01.2022

ONLINE TEKMOVANJE ZA VSE, KI BI SE PREIZKUSILI V TRGOVANJU Z ENERGIJO
Te zanima trgovanje ali si se celo že srečal/a s kakršno koli obliko trgovanja? Imaš dobre sposobnosti analiziranja, ocenjevanja in se hitro odzivaš na spremembe?

Če te ob zgornjem veseli tudi spremljanje globalnih novic in razmer na trgih, se nam pridruži na tekmovanju Trading Challenge, s katerim ti ponujamo priložnost za 8-tedensko preizkušanje v trgovanju z energijo pri največjem trgovcu z električno energijo v Sloveniji!

K prijavi so vabljene vse polnoletne osebe, ne glede na starost in stopnjo izobrazbe. Pred prijavo obvezno preberite Splošne pogoje sodelovanja, ki lahko pomembno vplivajo na vaše pravice in obveznosti. S prijavo v program izjavljate, da pogoje poznate in da so za vas zavezujoči.

Več informacij na povezavi.

Za namene lažje komunikacije s kandidati je na voljo elektronski naslov tradingchallenge@gen-i.si

Za več objav vas vabijo, da jim sledite na družbenih omrežjih (InstagramLinkedIn in Facebook) ali se prijavite na FB dogodek, kjer bo objavljene več vsebine.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.