Prijava

 
 
 

Reši poslovni izziv »Challenge lab« in osvoji nagrado 2000€

Reši poslovni izziv »Challenge lab« in osvoji nagrado 2000€

12.11.2021

Spoštovani,

vljudno vabljeni, da se nam pridružite na dogodku Challenge lab.

EIT Food Hub Slovenija, Biotehniška fakulteta in Perutnina Ptuj organiziramo dogodek »Challenge lab«, na katerem boste reševali izziv s področja alternativnih beljakovin.

Iz prve roke spoznajte metodo Design Thinking, najsodobnejši pristop reševanja kompleksnih izzivov, ki ga uporabljajo tudi največja agroživilska podjetja (npr. Danone, Nestle ipd.) in sodelujte pri iskanju rešitev z izkušenimi mentorji.

Tri najboljše ekipe prejmejo denarne nagrade.

Kdo se lahko prijavi?

Študenti, doktorski študenti, mladi raziskovalci, strokovnjaki z različnih področjih in vsi, ki vas to področje zanima. Za udeležbo ne potrebujete nobenih predznanj ali predhodnih izkušenj iz podjetništva ali agroživilstva.

Zakaj se prijaviti?

Pridobite izkušnje pri reševanju kompleksnih izzivov.
Rešujte poslovni izziv s področja alternativnih proteinov.
Osvojite nova podjetniška znanja.
Potegujte se za eno od treh denarnih nagrad.
Sklenite nova poznanstva in potencialna partnerstva.

Nagrada?

1. mesto: 2000 €
2. mesto: 1000 €
3. mesto: 500 €

Kdaj in kje bo potekal hibridni dogodek?

1. srečanje: petek 19. november 2021, ob 16:00 uri, na Biotehniški fakulteti (Jamnikarjeva ulica 101, Ljubljana), Oddelek za živilstvo, predavalnica Ž1.
2. srečanje: petek 26. november 2021, ob 16:00 uri, na Biotehniški fakulteti (Jamnikarjeva ulica 101, Ljubljana), Oddelek za živilstvo, predavalnica Ž2.
3. srečanje: petek 3. december 2021, ob 16:00 uri, na sedežu podjetja Perutnina Ptuj (Potrčeva cesta 10, 2250 Ptuj) - predstavitev idej in razglasitev zmagovalca.

Več informacij o dogodku: https://bit.ly/3CQ0Uqb

Obvezna prijava: https://bit.ly/3CMikDV

Dogodek bo potekal v skladu s PCT pogoji (Preboleli-Cepljeni-Testirani). V primeru poslabšanja epidemiološke slike bomo dogodek izpeljali virtualno.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.