Prijava

 
 
 

Teden vseživljenjskega učenja na UNM

Teden vseživljenjskega učenja na UNM

13.09.2021

Tedni vseživljenjskega učenja (TVU) so najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije (ACS) in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema kot posameznik, udeleženec na trgu dela ter član različnih skupnosti. TVU je član mednarodnega gibanja festivalov učenja.

V času nacionalne kampanje Tedni vseživljenjskega učenja 2020 bo z vami tudi Univerza v Novem mestu s fakultetami članicami, saj verjamemo, da je znanje bogastvo, ki ga je treba ustvarjati, plemenititi ter tudi deliti ter ta način prispevati k promociji vseživljenjskega učenja in udejanjanju slogana »Slovenija, učeča se dežela«.

V okviru »Tedna vseživljenjskega učenja na UNM« bomo z vami visokošolsku učitelji in sodelavci fakultet članic deli vsebina s področja ekonimije, računalništva, strojništva, zdravstene nege, fizoterapije, upravljanja z okolje ipd.

Vabimo vas, da iz izbora nabora brezplačnih delavnic izberete nekaj zase in se nam pridružite pri udejanjanju slogana: "Slovenija, učeča se dežela". Program aktivnosti s povezavami do online predavanj/delavnic je objavljen TUKAJ. Do posamezne aktivnosti dostopate s klikom na izbrani naslov predavanja/delavnice.

Veselimo se druženja z vami in vas lepo pozdravljamo.

Dr. Mojca Blažič, pred.
Vodja kariernega centra

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.