Prijava

 
 
 

Mednarodna poletna šola strukturiranih simulacij v podjetju CADCAM - 14.-16.9.2021

Mednarodna poletna šola strukturiranih simulacij v podjetju CADCAM - 14.-16.9.2021

25.08.2021

V podjetju CADCAM Lab za študente strojništva in sorodnih tehničnih vsebin pripravljajo Mednarodno poletno šolo strukturnih simulacij, ki bo potekala v terminu 14. – 16. september 2021.

Delavnica je namenjena vsem študentom, ki želijo pridobiti znanja iz strukturnih simulacij v programskem okolju SIMULIA Abaqus. Poletna šola bo vsebovala predavanja, demonstracijske primere in vaje. Vaje so oblikovane tako, da bodo udeleženci utrdili znanje in koncepte, pridobljene skozi predavanja in demonstracije. Vsak udeleženec bo po zaključenem šolanju prejel potrdilo o udeležbi.

Več o delavnici si lahko prebere na povezavi, na kateri se lahko študenti tudi prijavijo: https://www.cadcam-group.eu/sl/knowledge/mednarodna-poletna-sola-strukturnih-simulacij-14-16-9-2021/

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.