Prijava

 
 
 

NAVODILO ZA ŠTUDENTE NA UNIVERZI V NOVEM MESTU

06.10.2020

Spoštovani študenti!

Vsa pedagoška, raziskovalna in strokovna dejavnost se na Univerzi v Novem mestu še naprej izvaja v polnem obsegu s prilagoditvami skladno s smernicami Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Da bi preprečili širjenje virusa covid-19, se morete dosledno držati preventivnega režima.

OBVEZNO upoštevajte in dosledno izvajajte higieno rok in higieno kašlja skladno z Načrtom ukrepov za omejevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 (covid-19) Univerze Novo mesto.

HIGIENA KAŠLJA: kašljanje v robček, ki ga takoj odvržemo v koš in kašljanje v rokav.

HIGIENA IN RAZKUŽEVANJE ROK: temeljito umivanje rok – tehnika 5 gibov in razkuževanje rok, če gre za nevidno umazanijo oz. ni pitne vode – vedno na suhe roke.

OBVEZNO nošenje OBRAZNIH MASK:. maska naj bo pravilno nameščena.

MEDSOSEBNA DISTANCA skladno z možnostmi zagotavljanja razdalje na 1,5 m.

OBVEZNO: Študent, ki ima bolezenske znake podobne pljučnici, kašljanje in povišano temperaturo, ostane doma in po telefonu obvesti referat svojega osebnega zdravnika o bolezenskem stanju in odsotnosti.

Pripravila: dr. Ljiljana Leskovic

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.