Prijava

 
 
 

IZVEDBA ŠTUDIJSKE DEJAVNOSTI V ZIMSKEM SEMESTRU ŠTUDIJSKEGA LETA 2020/21

01.10.2020

Spoštovani!

Na Fakulteti za strojništvo Univerze v Novem mestu smo se odločili, da bomo študijsko leto pričeli s popolnim izvajanjem študijskega procesa v predavalnicah. Vljudno prosimo, da se pri obisku predavanj in vaj striktno držite predpisanih pravil v povezavi s preprečevanjem širjenja okužbe s koronavirusom (SARS-CoV-2), kar primarno pomeni:
• da lahko v stavbo fakultete vstopajo le zdrave osebe,
• da morate ves čas zadrževanja v prostorih obvezno nositi masko,
• da ustrezno razkužujete roke ter
• da izven predavalnic držite ustrezno varnostno razdaljo,
skladno s Smernicami za izvedbo študijske dejavnosti v zimskem semestru študijskega leta 2020/21, ki so objavljene tudi na spletni strani fakultete (povezava), ki sta jih pripravila MIZŠ in NIJZ. V smernicah je jasno zapisan tudi protokol, ki se ga držite v primeru bolezenskih znakov.

Prosimo vas, da se redno podpisujete na sezname, ki vam jih bodo ob vsakem obisku predavanj ali vaj dali predavatelji.

Vse študente ter visokošolske učitelje in sodelavce prosimo, da se vsi skupaj obnašamo skrajno odgovorno, saj bomo le tako uspeli zajeziti epidemijo oziroma prenos virusa. Od vseh deležnikov pričakujemo, da nas nemudoma obvestite, če vam je bila odrejena karantena oziroma ste zboleli zaradi korona virusa.

V kolikor okužba s SARS-CoV-2 zaide med nas ali pa se bo epidemija še bolj razširila, se bo izvajanje študijskega procesa nadaljevalo na tako imenovani hibridni način. To pomeni, da bodo predavanja in del vaj potekali s pomočjo IKT tehnologij, del vaj, ki pa se ne da izvesti s pomočjo IKT tehnologij, pa se bo izvajal na fakulteti.

Vsem študentom in sodelavcem želimo uspešno delo v študijskem letu 2020/2021.

Ostanite zdravi!

Vodstvo UNM FS

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.