Prijava

 
 
 

2. prijavni rok - 20.8. do 28.8.2020

19.08.2020

Od 20. 8. 2020 do 28. 8. 2020 bo odprt 2. prijavni rok za visokošolski strokovni študijski program 1. stopnje:
- Tehnologije in sistemi (VS)

Prosta vpisna mesta so objavljena na spletni strani Visokošolske prijavno-informacijske službe Univerze v Ljubljani: https://www.uni-lj.si/studij/prijavno-sprejemni-postopki/obvestila.

Kandidati se prijavijo na spletnem portalu eVŠ https://portal.evs.gov.si/prijava/.

Prijavo za vpis kandidat odda preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ in sicer, če se prijavlja:
- s kvalificiranim digitalnim potrdilom ali z AAI –računom (račun avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture) natisnjenega obrazca po pošti ne pošilja, temveč prijavo za vpis v eVŠ odda do 28. 8. 2020. Po pošti mora priporočeno poslati Visokošolski prijavno-informacijski službi, Univerze v Ljubljani (p.p. 524, 1001 Ljubljana) tiste priloge k prijavi, ki so zahtevane pod VII. točko razpisa (na prilogi mora biti naveden sklic na številko prijave za vpis),
- z uporabniškim imenom in geslom mora obrazec prijave za vpis poslati elektronsko v eVŠ do 28. 8. 2020, nato natisniti, podpisati in ga s prilogami, ki so zahtevane pod. VII. točko razpisa, priporočeno poslati po pošti Visokošolski prijavno-informacijski službi, Univerze v Ljubljani (p.p. 524, 1001 Ljubljana) največ tri dni po roku, določenem za pošiljanje obrazca prijave elektronsko v eVŠ.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.