Prijava

 
 
 

Zaposlitveni klubi za mlade

31.08.2016

Zaposlitveni klubi za mlade, 5. sezona

Vabimo te, da se vključiš v Zaposlitveni klub za mlade (osebe do 29. leta starosti), kamor se lahko vključi do 20 mladih.

Prijave so odprte od 26. 07. do 06. 09. 2016 za Koper in do 13.9. za Novo mesto, do 12.00 ure oz. do zapolnitve mest za sledeče klube:

ZAPOSLITVENI KLUB LJUBLJANA - mesta so že zapolnjena
ZAPOSLITVENI KLUB NOVO MESTO
ZAPOSLITVENI KLUB KOPER

Prijav po pretečenem roku ne bomo upoštevali.

Zaposlitveni klub Koper prične s srečevanjem 1.9. , Novo mesto s 6.9. in Ljubljana s 13.9.

Zavod Nefiks je v preteklih sezonah ob podpori znamke ORTO izvajal projekt Zaposlitveni klubi za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. S sodelovanje v zaposlitvenih klubih je delo dobilo 163 mladih, ki so bili vključeni v projekt v prvih štirih sezonah. V prvem krogu četrte sezone so klubi potekali v Ljubljani, Šentjurju in Zagorju ob Savi, v drugem v Novem mestu in na Jesenicah, v tretjem krogu pa v Ljubljani.

Klubi delujejo po participativni metodi, ki temelji na načelih sprejemanja odgovornosti, timskega dela, samoiniciativnosti in načrtovanja kariere.

Klubovci se bodo sestajali enkrat tedensko ob torkih, od prvega tedna v septembru do prvega tedna v decembru.

Zakaj se prijaviti?

1. Zaposlitvena pismenost: mladi v skupini prvih iskalcev zaposlitve s strokovno pomočjo najprej začrtajo agendo kluba, pripravijo svoj CV, CV vizitko in zastavijo svoj karierni plan, kjer opredelijo zaposlitvene načrte in izpostavijo zaželene delodajalce. Predvidoma obiščejo strokovne organizacije, deležni so predavanj o trgu dela, delavnic in izobraževanj.

2. Srečanja z delodajalci: mladi spoznavajo svoje potencialne delodajalce na dogodkih različnih formatov, od kariernih zmenkov do obiskov podjetij in drugih, inovativnih oblik srečevanj.

Prijaviš se tako, da izpolniš ta obrazec. Izmed prijavljenih bomo izbrali 20 udeležencev, ki bodo 20 srečanj intenzivno delali na boljši zaposljivosti.


Več informacij lahko najdeš na spletni strani talentiran.si -> http://bit.ly/29NXr1M

- novi klubi - sporočilo za javnost

- vabilo v novo sezono klubov


Zavod Nefiks

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.