Prijava

 
 
 

DAN ŠOLE - 20. 05. 2016

16.05.2016

Spoštovani študenti!

Vabimo vas, da se udeležite vseh aktivnosti, ki  se bodo odvijale ob dnevu šole. Glavni namen srečanja je druženje vseh študentov, tako rednih kot izrednih, visokošolskih učiteljev in sodelavcev visokošolskega središča. Dogodek bo potekal

   v petek, 20. 5. 2015, s pričetkom ob 10. uri v veliki dvorani visokošolskega središča.

 

Program vključuje različne dejavnosti: strokovno srečanje ob dnevu medicinskih sester, predstavitev raziskovalnega dela študentov in družabni del.

Da bo druženje ob koncu dneva šole bolj zabavno, se boste študentje različnih letnikov in študijski smeri pomerili v kvizu Male sive celice. Predlagamo, da s seboj prinesete tudi različne družabne igre (karte, šah, balinčki, pikado,…).

 

Udeležba študentov na organiziranih aktivnostih ob dnevu šole je obvezna. Pričakujemo, da se boste srečanja udeležili v polnem številu!

 
Vodstvo Fakultete za tehnologije in sisteme

 

 

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.